Preporuke

Već deset godina Fiducia nas prati u uslugama knjigovodstva i financijskog savjetovanja. Kao pouzdan partner, uvijek su ukorak s mnogim promjenama, spremni su pružiti stručni savjet i dati preporuke koje nam olakšavaju naše poslovanje.

Dubravko Miholić, partnerHauska i partner d.o.o.

Nestle Adriatic d.o.o. odlučio se na poslovnu suradnju s Fiduciom s kojom radi obračune plaća za svoje zaposlenike od veljače 2008 godine.

Ističemo profesionalnost, promptno procesiranje i izvješćivanje, efikasna i jasna komunikacija, kompetentnost i znanje osoba koje s nama kontaktiraju su razlog da naša suradnja je i dalje uspješna.

Lidija Rogić, HR OfficerNestleAdriatic d.o.o.

Hewlett-Packard d.o.o. uspjesno suradjuje s Fiduciom vec punih 13 godina.

Kad smo zapoceli suradnju, Hewlett-Packard u Zagrebu trazio je tvrtku koja bi pruzala usluge racunovodstva, izracuna placa, racunovodstvenog programa te administrativne usluge.

Fiduciin tim nam je omogucio implementaciju MS Navisiona kao i sve kasnije prilagodbe za potrebe lokalnog i korporativnog poslovanja.

Od samog pocetka nase suradnje ostvarili smo pravi partnerski odnos I nadasve cijenimo brigu Fiducie oko naseg poslovanja.

U nekoliko navrata se pokazalo da je savjetodavno misljenje Fiducie po raznim pitanjima bilo korisno tim vise sto se Fiduciin tim susrece s raznim temama u praksi te moze konkretno savjetovati klijenta.

Darija Narančik, član upraveHewlett-Packard d.o.o.

mobile-navKontaktirajte nas
+385 1 6178 887