Kompanija Selectium je započela s radom 2018. godine u svojstvu ekskluzivnog distributera za Hewlett Packard Enterprise.

Naša suradnja s Fiduciom traje dvadesetak godina kad je Hewlett Packard bio direktno prisutan na hrvatskom tržištu. Upravo zbog dugogodišnjeg iskustva i stečenog povjerenja naše partnerstvo se nastavilo i za potrebe tvrtke Selectium. Od samog početka Fiducia nam pruža cjelokupnu uslugu vođenja računovodstva i obračuna plaća.

Selectium je IT tvrtka s opširnim portfoliom proizvoda i usluga te nam je izuzetno važno da se naše poslovanje profesionalno prati i da nam se pruži kvalitetna usluga u zacrtanim rokovima. U tom smislu Fiducia nam je omogućila resurse i stručnost koji su potrebni za uspješno poslovanje. Osim toga, Fiduciin stručni tim nas proaktivno obavještava o svim aktualnostima i promjenama te su uvijek spremni dati preporuku.

Naš poslovni odnos se temelji na obostranom povjerenju, kontinuiranom trudu i partnerskom pristupu k nama kao klijentu.

Darija Narančik, financijska direktorica i voditeljica projekataSELECTIUM d.o.o.

Imao sam, a i dalje imam čast i zadovoljstvo direktno (prvi kontakt point) poslovno surađivati sa gđom. Tomić i tvrtkom Fiducia d.o.o.

Naša suradnja započela je u Coca-Cola Adria d.o.o. (tvrtka kćer The Coca-Cola Company), a nastavila se i u AstraZeneci plc. te Medtronic plc. U spomenutim kompanijama bio sam zadužen za cjelokupno financijsko/računovodstveno poslovanje kao član uprave i kao direktor financija.
Ono što je posebno važno naglasiti je da je suradnja kompanija u kojima sam radio ostala i nakon što sam ja otišao iz Coca-Cole i AstraZenece, što ukazuje na kvalitetu i profesionalnost suradnje.

Kao glavne kvalitete tvrtke Fiducia d.o.o. napomenuo bih između ostalog/ ne isključivo:
• izvrsno poznavanje fin/računovodstvene legislative RH te međunarodnih i US računovodstvenih standarda
• dostupnost u svakom trenutku (doslovno 24/7/365)
• korektan i vrlo profesionalan poslovni odnos
• izvrsno poznavanje SAP-a
• spremnost na preuzimanje izazova

Marinko Jagić, M.Sc. Sr. Finance Manager CEE South Cluster & Romania/MoldovaMedtronic Adriatic d.o.o.

S Fiduciom surađujem više od petnaest godina i rado je preporučujem svojim kolegama i klijentima.

Fiducia i njezini djelatnici su po mojem dugogodišnjem iskustvu vrlo precizni, a svoj posao izvršavaju u dogovorenim rokovima bez iznimaka. Suočeni s nekom novom situacijom bez obzira da li je ona knjigovodstvene ili porezne prirode, vrlo brzo pronalaze najbolje rješenje.

Sjajno je da sve rješavamo digitalnom razmjenom ili mailom. Smatram da su pažljiv odabir zaposlenika koji su u svojem poslu stručni, susretljivi i komunikativni, te dobro osmišljeni radni procesi razlog njihove efikasnosti i kvalitete.

Fiducia je u početku bila dobavljač, tijekom godina postali su vrijedni poslovni partner bez kojeg nema novih pothvata, no danas su oni prije svega prijatelji.

Marko Rakar, direktorMRAK usluge d.o.o.

Fiducia i Kaligraf – priča o uspjehu duga više od 25 godina.

S Fiduciom surađujemo dovoljno dugo da više i ne smatramo da se radi o dvije tvrtke.

Povjeriti nekome knjige i brojke odluka je koja doslovce može značiti sve. Srećom, naše su i knjige i brojke od prvog dana u sigurnim i suverenim rukama ekipe koja zna s njima. Nikad nije bilo jednostavno, a danas je pogotovo komplicirano plivati u moru propisa i čestih zakonskih izmjena i biti
siguran da je sve napravljeno baš onako kako treba.

Pouzdanost, to je možda prvo što nam je palo na um kad smo ovo pisali, jer najvažniji je taj osjećaj da
smo u svakom trenutku sigurni da radimo u skladu sa svim propisima i na vrijeme smo informirani o
svim beneficijama koje nam država stavlja na raspolaganje. A upravo to nam osigurava naša Fiducia. 

Tamara Karolyi, direktoricaKaligraf d.o.o.