Računovodstvo i knjigovodstvo

Radimo sve računovodstvene poslove koji su potrebni za sigurno i uspješno poslovanje.

Imamo tri tima računovođa, svaki tim ima voditelja, koji je naš dugogodišnji zaposlenik.

Dokumente je moguće slati e-mailom ili možemo dogovoriti našu vlastitu dostavu. Dinamika dostave dokumentacije ovisi o veličini poduzeća i načinu poslovanja.

Elektronski predajemo sve zakonom propisane obrasce na FINA-u i Poreznu upravu. Kontni plan, mjesta troška i ostale podjele se mogu dogovoriti ovisno o zahtjevima klijenta, izvještaje prema upravi možemo popuniti prema zadanom obrascu ili možemo zajedno kreirati tip izvještaja kakav odgovara potrebama klijenta.

Dugogodišnje iskustvo u radu s raznim internacionalnim korporacijama dalo nam je uvid u razne načine izvještavanja i udovoljavanja korporativnih zahtjeva izvještavanja.

Naši zaposlenici su dostupni u toku radnog vremena na telefonima i e-mailu, te odgovaraju promptno na pitanja i potrebe klijenata, u slučaju hitnosti klijent uvijek može kontaktirati voditelje timova.

Poslovno savjetovanje je uključeno u uslugu, obavještavamo naše klijente o svim zakonskim promjenama, zajedno tražimo rješenja za uspješno poslovanje i optimiziranje plaćanja poreza. Naši klijenti nam poklanjaju svoje povjerenje već 30 godina. Nadamo se da smo ga opravdali.

Kontaktirajte nas!

Odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.