Prije godinu dana ušli smo u projekt digitalizacije ureda kako bi omogućili klijentima i zaposlenicima efikasniji rad kroz digitalno poslovanje i podigli razinu ekološke svijesti istih. Smanjili smo potrošnju uredskog materijala, prvenstveno papira, tonera i registratora, police smo zamijenili biljkama i kutkom za druženje.

Nabavili smo server, napravljen je softver, održane su edukacije zaposlenika, održane su prezentacije programa i edukacije o ravnopravnosti spolova i jednakim mogućnostima.

Provođenje EU projekta potaklo nas je da osvijestimo važnost promjena koje nam se događaju, prihvatimo ih i idemo u korak s njima. Edukacije koje smo proveli među zaposlenicima potakle su nas na dodatno druženje i komunikaciju koja je u današnje vrijeme toliko potrebna.

Klijenti nam više ne donose dokumentaciju u papirnatom obliku, učitavaju dokumente na server, a mi ih automatski učitavamo u program. Ušteda vremena je obostrana, kao i zadovoljstvo promjenama. Trenutno smo u završnoj fazi projekta, rade se zadnje izmjene, uskoro smo službeno digitalni ured.

Projekt je financiran sredstvima Europske unije Next Generation EU.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)